• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Proefdiervrij, Glutenvrij & Vegan

Proefdiervrij

O’right is trots te kunnen vermelden dat het in 2012 door de Stichting Proefdiervrij officieel erkend is als vrij van proefdieren. Deze erkenning vertaalt zich in het mogen voeren van het predicaat Proefdiervrij en bijbehorende logo van de stichting.

Dit predicaat garandeert dat alle producten van O’right (en de door O’right gebruikte grondstoffen) 100% vrij zijn van proefdiertesten.

         Animal Welfare                           Stichting Proefdiervrij

 

Glutenvrij

Alle O'right producten zijn glutenvrij. O'right is voortdurend bezig met het waarborgen van de gezondheid van mens en milieu. Wij kiezen er daarom voor om geen gluten te verwerken in de producten. O'right's glutenvrije producten zorgen voor gezond haar en een verwennerij voor de huid.

GlutenFree

Vegan

De meeste producten van O’right passen in een veganistische levenstijl, waardoor je onze producten zonder twijfel kunt gebruiken. Er zijn een aantal producten die echter heel specifiek een grondstof nodig hebben die niet geschikt zijn voor een vegan lifestyle. De onderstaande producten zijn in elk geval vrij van dierlijke stoffen:

Shampoo Green Tea, Camellia Oil-Control, Purple Rose Color Care, Bamboo Moisturizing, Dandelion Sensitive
Conditioner Bamboo, Golden Rose Color Care, Purple Rose Color Care, Caffeine
Body Wash Ice, Peach Blossom Smoothing
Home Care Goji Berry Revitalizing Cream, Green Tea Moisturizing Cream, (Premier) Rose Hip Seed Oil, Recoffee Hair Oil, Golden Rose Oil, Purple Rose Oil
Scalp Care Caffeine Hair Tonic, Tea Tree Scalp Spray
Styling Ultra Free Mud, Anti-Gravity Nature Gel, Curl Enhancing Cream, Superb Lifting Spray, Goji Berry Volumizing Hair Cream

 

Vegan