• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groene productie

Het hoofdkantoor van O’right is gebouwd volgens de meest moderne en duurzame productiestandaarden op het gebied van cosmetica. Hierdoor voldoet O’right aan de meest strenge normen van productie.

                                                         Groene productie

Het pand is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geldt als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

We zijn volledig gecertificeerd GMP en voldoen aan alle moderne normen en richtlijnen voor duurzaam produceren.

De productie van O’right werkt onder andere met:

  • 100% Clean Energylabel

Het gebouw wordt gekoeld met een natuurlijk systeem van luchtkoeling en produceert tevens haar eigen energie door middel van zonne-en windenergie. 

                                                        Zonnepanelen

  • Process Cooling Water System

Dit innovatieve systeem zorgt  ervoor dat het gehele productieproces meer energie bespaart en minder CO2 uitstoot. Kortom er wordt milieuvriendelijker geproduceerd. 

  • Water recyling system

Het unieke waterbesparingssysteem van O’right is gebaseerd op een drietal aspecten; filtratie en gebruik van natuurlijk regenwater, minimaal gebruik van proceswater en zuivering en hergebruik van afvalwater. Dit levert zowel een energie- als ook een waterbesparing op.

                                                         green wall

Hiermee hebben we gerealiseerd dat alle producten CO2-neutraal geproduceerd worden, wat betekend dat onze producten het klimaat niet negatief beïnvloeden. Het hele gebouw is open gebouwd om zo een open en stimulerende werksfeer te creëren. Met de ecologische opzet van ons gebouw proberen we een voorbeeld voor een duurzame en bewuste leefstijl te zijn voor zowel bezoekers als onze medewerkers.