• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maatschappelijk Verantwoord

O’right ondersteunt zowel lokaal, nationaal als internationaal verschillende projecten waarbij duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid een belangrijke rol spelen. Wij doneren niet zomaar geld naar een stichting om daarmee onze verantwoordelijkheid te kopen. We proberen altijd met onze medewerkers en klanten activiteiten op te zetten die impact hebben.

Himalaya Hair Challenge

Zo werken wij in Nederland samen met de stichting Sister for Sisters om het meisjesonderwijs in Nepal te bevorderen. Meisjes krijgen daar namelijk amper de kans om te leren. Sister for Sisters stimuleert jonge meisjes om toch te blijven leren en creëert lokaal hiervoor gelegenheid. Deelnemende salons knippen gratis klanten en doneren hun omzet vrijwillig aan deze organisatie.

                                                         Himalaya hair challenge

Earth Hour

Wereldwijd wordt er 1 dag per jaar in elke tijdzone telkens om 20:00 uur het licht uit gedaan. Deze beweging kent meer en meer volgers. Inmiddels heeft ook het WWF zich hierbij aangesloten. O’right sponsort en stimuleert deze actie bij al haar medewerkers en klanten en laat iedereen zich hieraan verbinden door verschillende activiteiten.

                                                       

Naast dat het de wereld duidelijk maakt dat energiebesparing de weg is om tot een duurzamere wereld te komen, brengt het ook een verbondenheid in het halen van een gezamenlijk doel.