O'right blog | Onze visie

Stop Plastic Afval, wij hebben het ervoor over

Stop Plastic Afval, wij hebben het ervoor over Als we om ons heen kijken lijkt het wel alsof plastic een zegen is. Alles zit erin verpakt. Zelfs paprika’s en komkommers worden per stuk in cellofaan verpakt. Maar… we zijn ons er vaak niet van bewust dat van alle plastic wereldwijd, 90% na éénmalig gebruik weggegooid wordt! En als we dan geluk hebben, wordt deze hopelijk verbrand (met CO2-uitstoot) in plaats van in ons milieu gegooid, waardoor het uiteindelijk als plastic soep in de oceanen drijft.

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs In November ontving O’right-CEO Steven Ko de Sustainable Beauty Award 2017.

In deze internationaal erkende Award-ceremony in het Paris Mariott Hotel aan de Champs Elysées ontving O’right deze Awards in de categorieën Sustainable Packaging en Sustainability Leadership. In deze hoog gewaardeerde international Award ceremonie ontving O’right deze prijzen in een sterk concurrentieveld.

Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend

Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend De Chinese wijsgeleerde Confucius zei ooit: “Toen ik vijftien was, wilde ik heel graag leren.” Zoals veel vijftienjarigen in deze wereld, leert ook O’right van ervaringen. Wij doen ons uiterste best onze droom waar te maken en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, wat zorgt voor een betere toekomst voor ons allen. Alle uitdagingen die we overwonnen hebben en die nog op ons pad komen, brengen ons alleen maar dichter bij ons doel.