RECOFFEE – Shampoo gemaakt van koffie

  • Geplaatst op
  • Door Paul Masselink
  • Geplaatst in O'right, Recoffee
RECOFFEE – Shampoo gemaakt van koffie

STERK. NATUURLIJK. (H)EERLIJK.
Shampoo gemaakt van 16 kopjes koffie.

Innovatieve lijn

O'right hanteert als uitgangspunt een cradle-to-cradle filosofie. Op basis van dit principe van biologische circulatie van grondstoffen vinden wij koffie een unieke en onderschatte grondstof. Dankzij ons innovatieve R&D-team zijn we er in geslaagd om deze grondstof her te gebruiken voor de RECOFFEE producten van O'right.

 

Recoffee Oil

Koffie-dik wordt gedroogd, gesteriliseerd en dan gerecycled tot Recoffee Oil. Recoffee Oil kent sterke anti-aging eigenschappen en beschermt het haar tegen UV.

 

Recoffee Circle of Life

 

Laat koffie-struiken groeien met je shampoo-fles!

De restanten die nog overblijven nadat de Recoffee Oil gemaakt is, worden gebruikt om er biologisch afbreekbaar kunststof van te maken. Zo ontstaat de "Tree-in-the-bottle"-fles met een inhoud van 250ml. In de bodem van deze flessen zitten koffiebonen die vrijkomen tijdens het composteringsproces. Koffie drinken draagt hiermee dus bij aan een betere en mooiere wereld.

 

Recoffee-lijn

De RECOFFEE-serie van O'right bestaat uit een volume en een moisturizing shampoo, een verzorgende conditioner, haarolie en een body-wash. Bekijk hier onze volledige Recoffee lijn.