O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

Als groene organisatie, wil O’right zich houden aan de belofte om zo natuurlijk, puur en eco-friendly te zijn. We vinden het belangrijk om plantaardige ingrediënten van natuurlijke bronnen te gebruiken om zo bij te dragen aan een gezondere life-style.
O’right hanteert een strikt beleid bij de inspectie van de producten als het gaat om de gezondheid van de consumenten, het dierenwelzijn en het milieu. Om dit te waarborgen, zijn alle O’right producten Glutenvrij en zijn onze Vegan-formules uitsluitend op plantaardige basis.
Door het verbeteren van de formules blijft O’right een geweldig verzorgend resultaat geven aan huid en haar met de meest pure ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent.

Glutenvrij

Gluten is een eiwit dat oorspronkelijk gewonnen wordt uit granen. Echter, niet alle granen bevatten gluten. De Gluten-Free Certification Organization (GFCO) raadt consumenten met een overgevoeligheid voor gluten af om producten met gluten te consumeren. In de moderne industrie waarin wij leven, neemt het aantal consumenten met een overgevoeligheid voor gluten toe. Ondanks deze toename, bevatten veel producten ongemerkt toch nog gluten. 

 

Gluten worden vaak gebruikt in cosmeticaproducten als bindmiddel en voor de voedende eigenschappen. Volgens de GFCO kan het zijn dat consumenten met een overgevoeligheid voor gluten in voeding ook overgevoeligheidsreacties kunnen vertonen met het gebruik van cosmetica met gluten. Om overgevoeligheidsreacties te voorkomen en om je een mooiere, gezondere en natuurlijke keuze aan te bieden, zijn alle O’right producten glutenvrij.

 

Glutenvrij

 

Vegan

Om een product als vegan te mogen bestempelen, ondergaat het eerst zeer strenge controles op bijvoorbeeld de bron van ingrediënten en het fabriceringsproces. Ook bestaan vegan producten uit zuivere plantaardige ingrediënten die erg kostbaar zijn. Dierlijke ingrediënten in cosmetica vervangen en dezelfde kwaliteit behouden kan voor fabrikanten een uitdaging zin. O’right kan zich aan deze groene standaarden houden door te investeren in onderzoeken voor de ontwikkeling, de productie, de ingrediënten, het fabriceringsproces en het verpakkingsproces. 

 

We vinden het belangrijk om in onze producten uitsluitend plantaardige ingrediënten te gebruiken om te voldoen aan de vegan standaarden. De producten die niet vegan gecertificeerd zijn, bevatten uitsluitend dierlijke bijproducten gebruik als krabschaal, bijenwas en wol.

We geloven erin dat we een veelbelovende en mooie toekomst kunnen creëren door niet alleen te denken aan de maatschappij, maar rekening te houden met al wat leeft. Om het dierenwelzijn te steunen, maken we gebruik van alternatieven op dierproeven om onze nieuwe formules te testen. Zo creëren wij echt groene producten die in harmonie zijn met de natuur.

Ondanks de kostbaarheid van natuurlijke ingrediënten, kiest O’right ervoor om te gaan voor de gezondheid, het milieu en het welzijn van de dieren. Met een breed scala aan vegan producten, biedt O’right consumenten natuurlijke en pure opties en blijft steeds nieuwe formules ontwikkelen.

In de volgende tabel vind je de producten die het vegan certificaat hebben mogen ontvangen van Certificeringsorganisatie Vegancertification.org:

 

 

Shampoo Green Tea, Camellia Oil-Control, Purple Rose Color Care, Bamboo Moisturizing, Dandelion Sensitive
Conditioner Bamboo, Golden Rose Color Care, Purple Rose Color Care, Caffeine
Body Wash Ice, Peach Blossom Smoothing
Home Care Goji Berry Revitalizing Cream, Green Tea Moisturizing Cream, (Premier) Rose Hip Seed Oil, Recoffee Hair Oil, Golden Rose Oil, Purple Rose Oil
Scalp Care Caffeine Hair Tonic, Tea Tree Scalp Spray, Lemongrass Dry Shampoo, Centella Green Dry Shampoo
Styling Ultra Free Mud, Anti-Gravity Nature Gel, Curl Enhancing Cream, Superb Lifting Spray, Goji Berry Volumizing Hair Cream

Vegan