Een baanbrekende mijlpaal in 2017; Het besparen van 1 miljoen kg aan koolstofdioxide

Een baanbrekende mijlpaal in 2017; Het besparen van 1 miljoen kg  aan koolstofdioxide

Het zijn groene acties die leiden tot een groene impact over de gehele wereld. Na jaren hard te werken aan een verminderde uitstoot van koolstofdioxide, is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe baanbrekende mijlpaal te bereiken!

O’right is altijd op zoek naar mogelijkheden die de uitstoot van koolstofdioxide verminderen om
zo een duurzame levensstijl te creëren: voor de maatschappij en voor onze toekomstige
generaties. In 2006 zijn we begonnen met het verwezenlijken van een duurzaam plan; van het
bouwen van een groene fabriek tot het gebruik van groene verpakkingen en logistiek. Het zijn
groene acties die leiden tot een groene impact over de gehele wereld. Door onze toewijding aan
het verbeteren van duurzaamheid, hebben we in 2012 een Gold-level certificaat ontvangen voor
onze ‘Green Headquarters’. Na jaren hard te werken aan een verminderde uitstoot van
koolstofdioxide, is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe baanbrekende mijlpaal te bereiken!


Op naar duurzaamheid met onze 100% gerecyclede flessen

Om te zorgen voor een kringloopeconomie, hebben we er hard aan gewerkt om onze ecologische voetafdruk te neutraliseren. In 2011 hebben we ’s werelds eerste biologisch afbreekbare shampoofles gefabriceerd die gemaakt is van GFT-afval. Door het verwerken van zaden in de onderkant van de fles kun je, na gebruik, een boom planten door de fles in aarde te stoppen.
In 2016 heeft O’right een baanbrekende plastic fles ontwikkeld die gefabriceerd is met gerecycled voedsel en andere plastic verpakkingen. Hiermee reduceren wij de koolstofdioxide uitstoot tijdens de productie van een ‘nieuwe’ plastic fles tot wel 4 keer.

Met onze nieuwe verpakkingen van de 1L conditioners, die bestaan uit 100% gerecycled plastic, hebben we de koolstofdioxide uitstoot tot 75% kunnen verminderen.


Steeds op zoek zijnde naar nieuwe groene innovaties, moedigen wij ook onze consumenten aan om onze gerecyclede plastic flessen met een bamboe dop te gebruiken.

Doordat we nu alleen maar 100% gerecycled plastic gebruiken in plaats van normaal plastic, hebben we de koolstofdioxide uitstoot met 247.416 kg kunnen verminderen.

Dit staat gelijk aan het planten van 24,947 bomen! Ons doel is om in 2018 al onze producten te bottelen in 100% gerecycled plastic, zodat we onze koolstofdioxide uitstoot verminderen met 268.003 kg per jaar; hiermee zou je 24.364 bomen per jaar kunnen planten.

 

Green Headquarter

 

Kijk eens naar onze 'Green Headquarters'

O’right gelooft erin dat alleen een authentieke groene fabriek, authentieke groene producten kan fabriceren. In 2010 hebben we twee jaar en tweehonderd miljoen Taiwanese dollar geïnvesteerd in het bouwen van onze Green Headquarters. De fabriek draait op zonne- en windenergie en maakt gebruik van water- en energiebesparende apparatuur.

Tot op de dag van vandaag hebben we met onze Green Headquarters 139.727 kg aan kooldioxide gereduceerd; dit staat gelijk aan het planten van wel 12.702 bomen!

 

Verpakking

 

Verminder de impact op het milieu door volledig groene logistiek

We gebruiken niet alleen gerecycled papier, maar vragen ook om een minimale bestelwaarde om de ecologische voetafdruk van de verzending te verkleinen. O’right verwerkt natuurlijk, puur en eco-friendly in onze productie, verpakking en verzending.

Onze toewijding heeft ervoor gezorgd dat we wel 256.554 kg aan koolstofdioxide hebben kunnen besparen!

Kun je je voorstellen dat dat gelijk staat aan het planten van wel 23.323 bomen?

 

Power

 

Gebruik jouw groene energie om de wereld te veranderen

We streven ernaar om de maatschappij te stimuleren om bewuster te leven en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Elk jaar spannen we ons in voor drie grote jaarlijkse CSR-evenementen als Coastal Cleanup, Tree Planting en het WWF’s Earth Hour. Met onze inspanning voor een groenere wereld, hebben we wel 391.653 kg aan koolstofdioxide kunnen besparen wat gelijk staat aan het planten van wel 35.605 bomen!


Groen, duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke kernwaarden voor O’right. Door onze toewijding aan een groen design, een groene fabriek, groene logistiek en sociaal- en milieu gerelateerde activiteiten, hebben we in totaal 1.062.350 kg aan koolstofdioxide bespaard. Dat zijn 96.577 bomen waarmee je wel twee keer het Haagse Bos kunt planten!


Kleine stappen kunnen leiden tot grote veranderingen. We hopen dat we in de toekomst meer organisaties en mensen kunnen motiveren en inspireren om zich bezig te houden met ecologische innovaties. Zo voorkomen we vervuiling en uitputting van de aarde.

 

Mijlpaal2