Luizen voorkomen met Tea Tree Shampoo

Luizen voorkomen met Tea Tree Shampoo

Voorkom luizen met Tea Tree Shampoo van O'right.

De natuurlijke wijze om luizen te voorkomen - O'right Tea Tree Shampoo

Het is weer zover, het luizenseizoen staat voor de deur. Natte jassen, dicht opéén gepakt in een garderobe zijn de ideale broedplaats voor een luizenplaag op de plaatselijke school of sportclub. Hoewel iedereen zijn best doet om dit te voorkomen, is het niet uitgesloten dat het toch een keertje misgaat. Dat is helemaal niet erg, alleen extreem vervelend.

 

Hoe kun je luizen nu voorkomen op een natuurlijke manier?

Tea Tree van O’right biedt de oplossing. Luizen hebben namelijk een hekel aan Tea Tree olie. Dit oeroude uitgangspunt is de basis om luizen te voorkomen. De olie van de tea tree-boom (Melaleuca Alternifolia) is de van oudsher bekende wijze om haar en huid te verzorgen en te beschermen tegen luizen. Dagelijks gebruik van O'right Tea Tree Shampoo gecombineerd met de verzorging van O'right Tea Tree Conditioner zorgt voor een optimale en natuurlijke bescherming tegen luizen.

 

Kindvriendelijke shampoo

En het mooie is, de Tea Tree shampoo en conditioner van O’right zijn kindvriendelijk. Makkelijk dagelijks te gebruiken dus en heerlijk verzorgend voor het haar van jouw zoon of dochter. Bekijk hier onze Tea Tree producten en voorkom de vervelende gevolgen die het luizen-seizoen met zich mee kan brengen.