Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend

Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend

De Chinese wijsgeleerde Confucius zei ooit: “Toen ik vijftien was, wilde ik heel graag leren.” Zoals veel vijftienjarigen in deze wereld, leert ook O’right van ervaringen. Wij doen ons uiterste best onze droom waar te maken en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, wat zorgt voor een betere toekomst voor ons allen. Alle uitdagingen die we overwonnen hebben en die nog op ons pad komen, brengen ons alleen maar dichter bij ons doel.

Groen, duurzaamheid en innovatie zijn niet alleen de kernwaarden van O’right, maar ook de verwachtingen die we voor onszelf hebben vastgesteld.

 

Iedereen heeft een droom, een ander doel wat zij willen bereiken op verschillende momenten in hun leven. Ondanks de vele obstakels die we hebben moeten overwinnen, is het ons toch gelukt om groene producten te blijven vervaardigen. Van het selecteren van ingrediënten tot aan het fabriceren van de verpakkingen; wij zijn volledig toegewijd aan het creëren van groene producten die echt goed zijn voor de mensheid en voor de wereld. O'rights Green Headquarter is de eerste fabriek in Azië die ecologisch is en GMP certificaat heeft.
Als een groene organisatie willen wij ervoor zorgen dat we met duurzame toepassingen een grotere impact hebben op de wereld en onze dromen waarmaken voor een eco-friendly bestaan.

 

Groene trend

 

In 2017 zijn we het eerste merk in Taiwan die een driedimensionale merkregistratie heeft gekregen voor onze bijzondere shampoo verpakkingen waarvan de vorm iets weg heeft van een wijnfles. De fles, gebotteld met een bamboe dop, heeft er met zijn design niet alleen voor gezorgd dat we een sterke en leidende positie hebben in de Taiwanese economie, maar dat we ook onvergetelijk zijn bij de consumenten.

 

Stop plastic afval

 

Onze biologisch afbreekbare ‘Tree-in-the-Bottle’ shampooflessen en onze 100% gerecyclede shampooflessen kunnen hergebruikt worden en zorgen voor nieuwe waarden die innovatieve veranderingen brengen in de circulaire economie. Onze shampooflessen, bekroond met Moso bamboe doppen, zijn een fusie van vakmanschap, groene trends en invloeden van de Taiwanese cultuur. We richten ons op het verbeteren van het milieu en een zero-waste lifestyle. Laten we er samen aan werken om deze wereld te verbeteren, voor ons en onze toekomstige generaties.