Uitgelicht: Groene Salon De Oase Bredevoort

Uitgelicht: Groene Salon De Oase Bredevoort

Groene salon De Oase Bredevoort is een unieke, kleine natuurlijke wellness-salon geworden in het kleine stadje Bredevoort. Hoe is dat toch zo gekomen? Waarom kiest Danielle ervoor om natuurlijke producten te gebruiken? Waar is ze zelf enthousiast over? En zijn haar klanten dat ook? Lees het interview en ontdek waarom het merk O'right prima tot zijn recht komt in deze uitgelichte Groene Salon!

De Oase Bredevoort

Het is een (onlangs verbouwde) salon met een natuurlijk uiterlijk, veel hout. Er hangt een ontspannen sfeer. Dat is precies wat Daniëlle Rots voor haar klanten probeert te creëren: Een oase van rust. 

 

Hoe het zo gekomen is

Danielle Rots begint vanaf haar 16e jaar met de kappersopleiding omdat ze altijd al interesse heeft in alles dat maar te maken heeft met uiterlijke verzorging. Een logisch vervolg is daarom ook de schoonheidsspecialiste-opleiding, waar ze in contact komt met ‘natuurlijke producten’. 
De Oase Bredevoort

Ze begint in 2011 als zelfstandig schoonheidsspecialiste en werkt daarnaast in een kapsalon die met chemische producten werkt. Ze krijgt echter eczeem aan haar handen en weet, dit moet anders kunnen. Omdat ze in haar schoonheidssalon in 2013 ook een kapsalon op wil starten, begint ze haar zoektocht naar natuurlijke kappersproducten die goed bij haar passen. Ze mekt ook dat steeds meer klanten op zoek zijn naar natuurlijke producten omdat ze allergieën hebben opgebouwd door gebruik van chemische producten. Haar zoektocht eindigt bij de merken O’right en Natulique haarkleuringen.

 

Enthousiast

Ze is enthousiast over O’right omdat het louter natuurlijke ingrediënten bevat, het productaanbod compleet is, de goede prijs-kwaliteitsverhouding en ook over de uitgebreide aanpak van hoofdhuidproblemen. Ze vindt het fijn dat de verpakkingen recyclebaar zijn en dat er zelfs zaadjes in enkele doosjes geleverd worden. "Voor iedere klant is er wel een lijn te vinden die bij ze past". 

 

Eén favoriet product noemen vindt ze moeilijk. Met de shampoos is het fijn werken. Ze adviseert vaak de Tea Tree Shampoo voor een jeukende hoofdhuid. Ze grijpt vaak naar de haaroliën en het yogurt haarmasker. De Free Mind Mud gebruikt ze graag om stevigheid en een leuk warrig kapsel te creëren. De shampoos, conditioners en de mud’s zijn de meest verkochte producten in de salon. "En wat heerlijk dat O’right ruikt naar puur natuur".

De Oase Bredevoort 

Al snel zijn ook haar klanten enthousiast, daar zij van ver komen om haar salon te bezoeken en om de O’right producten in te slaan.

Sinds kort heeft ze een extra medewerker in dienst. Samen gaan zij voor nieuwe uitdagingen, die het vak nóg leuker maken. Zo bieden ze heerlijke wasmassages aan waarvoor klanten terugkomen! Klanten geven zelfs aan dat ze er graag langer zouden vertoeven voor dit ultieme verwenmoment. Zo komt het dat Salon De Oase een unieke, kleine natuurlijke wellness-salon is geworden in het kleine stadje Bredevoort.

http://www.deoasebredevoort.nl/