O'right blog | Onze visie

Stop Plastic Afval, wij hebben het ervoor over

Stop Plastic Afval, wij hebben het ervoor over

Als we om ons heen kijken lijkt het wel alsof plastic een zegen is. Alles zit erin verpakt. Zelfs paprika’s en komkommers worden per stuk in cellofaan verpakt. Maar… we zijn ons er vaak niet van bewust dat van alle plastic wereldwijd, 90% na éénmalig gebruik weggegooid wordt! En als we dan geluk hebben, wordt deze hopelijk verbrand (met CO2-uitstoot) in plaats van in ons milieu gegooid, waardoor het uiteindelijk als plastic soep in de oceanen drijft.

O'right wint Prestigieuze Persprijs voor beste Groene Cosmetica introductie

O'right wint Prestigieuze Persprijs voor beste Groene Cosmetica introductie

Voor de 33e keer zijn dinsdagavond 27 maart 2018 de beste cosmetica introducties van het afgelopen jaar beloond met een Beauty Astir Award. Ruim 150 inzendingen werden door de Experts of Beauty beoordeeld op inhoud, uitstraling en prijs. Quinty Trustfull presenteerde de feestelijke uitreiking bij CitySense te Utrecht en reikte de felbegeerde Awards uit aan de winnaars.

O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

Als groene organisatie, wil O’right zich houden aan de belofte om zo natuurlijk, puur en eco-friendly te zijn. We vinden het belangrijk om plantaardige ingrediënten van natuurlijke bronnen te gebruiken om zo bij te dragen aan een gezondere life-style.
O’right hanteert een strikt beleid bij de inspectie van de producten als het gaat om de gezondheid van de consumenten, het dierenwelzijn en het milieu. Om dit te waarborgen, zijn alle O’right producten Glutenvrij en zijn onze Vegan-formules uitsluitend op plantaardige basis.
Door het verbeteren van de formules blijft O’right een geweldig verzorgend resultaat geven aan huid en haar met de meest pure ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent.

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs

In November ontving O’right-CEO Steven Ko de Sustainable Beauty Award 2017.

In deze internationaal erkende Award-ceremony in het Paris Mariott Hotel aan de Champs Elysées ontving O’right deze Awards in de categorieën Sustainable Packaging en Sustainability Leadership. In deze hoog gewaardeerde international Award ceremonie ontving O’right deze prijzen in een sterk concurrentieveld.