O'right blog | Onze visie

O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

  • Geplaatst op
  • Door O'right International
O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd

Als groene organisatie, wil O’right zich houden aan de belofte om zo natuurlijk, puur en eco-friendly te zijn. We vinden het belangrijk om plantaardige ingrediënten van natuurlijke bronnen te gebruiken om zo bij te dragen aan een gezondere life-style.
O’right hanteert een strikt beleid bij de inspectie van de producten als het gaat om de gezondheid van de consumenten, het dierenwelzijn en het milieu. Om dit te waarborgen, zijn alle O’right producten Glutenvrij en zijn onze Vegan-formules uitsluitend op plantaardige basis.
Door het verbeteren van de formules blijft O’right een geweldig verzorgend resultaat geven aan huid en haar met de meest pure ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent.

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs

In November ontving O’right-CEO Steven Ko de Sustainable Beauty Award 2017.

In deze internationaal erkende Award-ceremony in het Paris Mariott Hotel aan de Champs Elysées ontving O’right deze Awards in de categorieën Sustainable Packaging en Sustainability Leadership. In deze hoog gewaardeerde international Award ceremonie ontving O’right deze prijzen in een sterk concurrentieveld.

Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend

Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend

De Chinese wijsgeleerde Confucius zei ooit: “Toen ik vijftien was, wilde ik heel graag leren.” Zoals veel vijftienjarigen in deze wereld, leert ook O’right van ervaringen. Wij doen ons uiterste best onze droom waar te maken en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, wat zorgt voor een betere toekomst voor ons allen. Alle uitdagingen die we overwonnen hebben en die nog op ons pad komen, brengen ons alleen maar dichter bij ons doel.