• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Haarverlies

Haarverlies

Het natuurlijke antwoord op haarverlies is Cafeïne. Cafeïne stimuleert de haargroei op natuurlijke wijze. Haarverlies bij zowel mannen als vrouwen neemt de laatste jaren sterk toe. Naast de toenemende drukke levensstijl, speelt ook het milieu en luchtvervuiling een belangrijke rol. Zelfs seizoenswisselingen kunnen van invloed zijn op de conditie van de hoofdhuid. Een goede hoofdhuidverzorging is zeer belangrijk bij haarverlies.

Hoe voorzie je nu in een goede hoofdhuidverzorging. Het antwoord hierop is gebruik te maken van Caffeine Shampoo en Caffeine Hair Tonic.

Caffeine Shampoo bevat verschillende plantenextracten die zorgen voor een gezondere hoofdhuid en versterking van het haar vanuit de haarwortel. Het resultaat is een vollere haardos en een gezondere scalp. Natuurlijk cafeïne extract her-activeert en stimuleert de scalp en haarwortel. Fumaria extract kalmeert en herstelt de gevoelige hoofdhuid. Willowleaf extract reguleert de talgproductie.

Caffeine Hair Tonic is een noodzakelijke tonic want gezond haar begint bij een gezonde scalp. De tonic beschermt de hoofdhuid en stimuleert het metabolisme. Reguleert talgproductie en zorgt voor voeding van de hoofdhuid. Remt het verouderingsproces af. Herstelt de haarfollikel en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Caffeine Hair Tonic heeft dezelfde extracten als de Caffeine Shampoo maar bevat ook gember extract wat de haarwortel versterkt.

Tip:

Je haar kun je het beste borstelen met de Paddle Brush 5 voor fijn, breekbaar haar. Maar ook de Ionic Massage brushes zijn zeer geschikte borstels om de haarwortel en doorbloeding van de scalp te stimuleren.