• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gekruld haar

Gekruld haar

Gekruld haar heeft een specifieke, goede verzorging nodig. Gekruld haar moet vaak meer gehydrateerd worden dan gewoon haar. Ook verdienen krullen extra aandacht om de elasticiteit van de krul te behouden of te verbeteren. Behandel je je haar met verzorgingsproducten voor normaal haar dan doe je je krullen echt te kort. Krullen die niet voldoende gehydrateerd en elastisch zijn vertonen vaak pluis en zijn vaak onhandelbaar.

De oplossing is om krullen extra vocht (hydratatie) en elasticiteit te geven.

Om je haar te hydrateren en te verzorgen adviseren we je Green Tea Moisturizing Cream te gebruiken als een leave-in treatment. Wil je een intensief masker voor je droge krullen? Neem dan de weldadige Bamboo Moisturizing Hair Treatment.

Om een prachtig krul effect te krijgen kun je als stylingsproduct het beste Curl Enhancing Cream gebruiken. Wanneer je haar meer body nodig heeft gebruik dan een diffuser in combinatie met Superb Lifting Spray.

Voor dagelijkse verzorging van gekruld haar adviseren we je Bamboo Moisturizing Shampoo en Bamboo Moisturizing Conditioner. Voor de dagelijkse finish is de Recoffee Hair Oil uitermate geschikt voor meer glans en antistatisch haar . De Bamboo lijn is gemaakt met o.a. bamboe blader-extracten die zorgen voor herstel van de natuurlijke vochtbalans en elasticiteit van het haar.

Tip:

Ook de Recoffee-lijn kent verzorgingsproducten voor droog haar namelijk de Recoffee Moisturizing Shampoo en de Recoffee Conditioner. Vind je de geur van de recoffee-lijn helemaal geweldig gebruik dan de Recoffee Body Wash voor onder de douche.