• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gekleurd haar

Gekleurd haar

Om je haarkleur te behouden heb je speciale kleur beschermende verzorgingsproducten nodig. Gekleurd haar kun je onderscheiden in “gezond” gekleurd haar wat alleen extra glans en kleurbescherming nodig heeft en “beschadigd” gekleurd haar wat eerst hersteld moet worden om glans en kleurbescherming te kunnen bewerkstelligen. De kleur van haar loopt vaak sneller terug doordat het haar beschadigd is, blootgesteld wordt aan de zon en (chloor-)water zonder bescherming, te weinig gevoed wordt waardoor haar beschadiging optreedt en door gebruik van sulfaten.

Om gekleurd haar te beschermen tegen de zon en (chloor-)water adviseren wij de Green Tea Regulate Hair Mist voor ieder (zonne)bad. Voor extra voeding gebruik dan Ginkgo Intensive Hair Cream. Heeft je haar een sterke boost nodig maak dan gebruik van de Purple Rose Essence Repair Set. Deze herstelt beschadigd gekleurd haar.

Voor de dagelijkse verzorging van gezond gekleurd haar adviseren we Golden Rose Shampoo en Golden Rose Conditioner. Voor de dagelijkse finish, meer glans en antistatisch haar is de Golden Rose Oil uitermate geschikt.

Voor wat meer beschadigd gekleurd haar adviseren we Purple Rose Shampoo en Purple Rose Conditioner. De Purple Rose Oil is uitermate geschikt voor de dagelijkse finish, meer glans, en antistatisch haar.

De Golden Rose en Purple Rose lijn bevatten beide een unieke botanische kleurbeschermingsformule op basis van Wasabi (hoge mate van kleurbescherming) en Aloë Vera (hydrateert en verzacht).

De essentiële oliën uit de roos geven glans en verzorging aan de lengtes en punten van het haar. Alle shampoos en conditioners van O’right zijn vrij van sulfaten, waardoor de kleur niet snel vervaagt.

Tip:

Ben je helemaal weg van de geur gebruik dan ook de Golden Rose Body Wash of Purple Rose Body Wash voor onder de douche.