• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fijn en/of futloos haar

Fijn en/of futloos haar

Heb je fijn en/of futloos haar, dan weet je ook tegen welke problemen je aan loopt. Er is geen volume in te krijgen en voor je het weet hangt het haar alweer slap om je hoofd heen en ziet het er futloos uit. Fijn haar heeft veerkracht en volume nodig, maar ook de haarwortel dient verstevigd te worden. De haarwortel speelt een belangrijke rol als je fijn haar hebt en verdient dus ook extra aandacht om het juiste verzorgingsproduct te kiezen. 

Om fijn haar meer veerkracht, volume en body te geven adviseren wij voor de dagelijkse verzorging Goji Berry Volumizing Shampoo, Goji Berry Volumizing Conditioner en Goji Berry Scalp Spray. Om je haar ieder moment van een mooie glans te voorzien en statisch haar te voorkomen kun je gebruik maken van de niet verzwarende Rose Hip Seed Oil.

Vind je een conditioner toch te zwaar voor je haar, gebruik dan de Smoothing Hair Lotion als leave-in conditioner. 

Ook fijn en futloos haar heeft naast de dagelijkse verzorging af en toe een extra boost nodig om het haar te hydrateren en te re-vitaliseren. De Goji Berry Revitalizing Cream is daar uitermate geschikt voor.

Wil je langdurig plezier van je gestylde fijne haar hebben, gebruik dan als finisher de Superb Lifting Spray voor veerkracht en langdurig volume. Volumizing Hair Cream kun je als föhnversteviger gebruiken in kortere coupes omdat de haaraanzet verstevigd wordt.

De Goji Berry lijn bevat Goji Berry-extracten met antioxidantendie de haarwortel en haarstructuur versterken. Het botanische complex van Ginseng, Burdock Root en Vitamine B3 zorgt voor veerkracht, volume en volumebehoud. Ginseng stimuleert de aanmaak en groei van de haarwortel. Burdock Root zorgt voor volumebehoud. Vitamine B3 voedt de haarwortel.

Tip:

Fijn haar kun je het beste borstelen met de Paddle Brush 5, een borstel voor fijn, breekbaar haar. Ook de Recoffee lijn kent verzorging voor fijn haar namelijk de Recoffee Volumizing Shampoo en Recoffee Conditioner. Vind je de geur van de Recoffee lijn helemaal geweldig gebruik dan de Recoffee Body Wash voor onder de douche.