• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Droog haar

Droog haar 

 

Iedereen heeft er wel eens last van, droog haar. Het is niet onder controle te krijgen en ziet er pluizig en dof uit. Vaak voelt het ook erg droog aan.

De oorzaak van droog haar is dat het haar echt uitgedroogd is en de vochtbalans verstoord is. Die uitdroging kan verschillende oorzaken hebben, zoals teveel zon of hittebehandelingen met de föhn of styletang. Met name in de winter droogt het haar sneller uit doordat we vaak van een warm huis naar de koude buitenlucht gaan en hier kan ons haar niet goed tegen.

De oplossing is om het haar en de hoofdhuid extra vocht (hydratatie) te geven en te beschermen tegen hitte of de zon.

Om droog haar te hydrateren en te verzorgen adviseren we je om Green Tea Moisturizing Cream te gebruiken als een leave-in treatment. Wil je een intensief masker voor je droge haar neem dan de weldadige Bamboo Moisturizing Hair Treatment.

Om je haar te beschermen bij het stylen of föhnen kun je Smoothing Hair Lotion of de Green Tea Regulate Hair Mist  gebruiken.

Voor de dagelijkse verzorging van droog haar adviseren we Recoffee Moisturizing Shampoo en Recoffee Conditioner. Voor de dagelijkse finish, meer glans en antistatisch haar is de Recoffee Hair Oil uitermate geschikt.

De Recoffee lijn is gemaakt met o.a. Recoffee–olie. Recoffee-olie bevat natuurlijke UV-filters die het haar beschermen tegen hitte en zon en anti-aging eigenschappen die het verouderingsproces van het haar tegen gaan. Anti-oxidanten die het haar beschermen tegen invloeden van buiten af en de vochtbalans van het haar herstellen.

Tip:

Gebruik bij droog haar zo min mogelijk de styletang of föhn. Borstel het haar met een antistatische en ionische Paddlebrush, zoals bijvoorbeeld de Paddle Brush 7. Wil je föhnen gebruik dan de EcoCeramic Thermal Brushes.

Vind je de geur van de recoffee lijn helemaal geweldig gebruik dan de Recoffee Body Wash voor onder de douche.