• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Luxe O'right Paddlebrush cadeau bij een Bamboo Hairspa (0)

In oktober staat de O'right Bamboo Hairspa in de spotlight. In de webshop, in de salons en in de media. Creëer je eigen Bamboo Hairspa thuis met producten uit dit behandelplan. Ontvang hierbij een gratis Luxe O'right Paddle brush cadeau!

De kracht van Bamboo

Bamboo extracten hebben een helende eigenschap en worden daarom veel gebruikt als voedingssupplement voor een meer energiek leven en vitaliteit van het lichaam. Ook is bekend dat Bamboo een positieve uitwerking heeft op de verzorging van haar en huid, omdat deze intensieve hydraterende eigenschappen hebben. Het wordt daarom veel in cosmetica toegepast. Bamboo extracten vertragen het verouderingsproces zodat de scalp en het haar gezond blijft.

De scalp is een onderdeel van je huid

Haar groeit vanuit een haarzakje (follikel) uit je scalp. Dus om gezond en mooi haar te krijgen zal je eerst goed voor je scalp moeten zorgen. Hydratatie is één van de belangrijkste aspecten van de dagelijkse huidverzorgingsrituelen. Dit geldt ook voor je hoofdhuid. Talg kan zich ophopen rond je haren en zo de follikel beschadigen. Dit leidt uiteindelijk tot roos, jeuk en irritatie. Op lange termijn kan het zelfs haaruitval veroorzaken. Een goede hoofdhuid verzorging is dus essentieel voor gezond haar.

 

 

 

 

Geen producten gevonden...
Toon 1 - 0 van 0