• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

O’right maakt niet alleen natuurlijke haarverzorging, maar probeert ook traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right een groene lifestyle voor haar klanten. Op deze manier wil O’right haar liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken.

Een beter milieu

O’right gelooft dat iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld. Elke kleine stap draagt bij tot grote veranderingen in het milieu. Bij O’right richten we ons op deze overtuiging om zo onze omgeving gezonder te maken.

Lees meer

O'right; Glutenvrij & Vegan gecertificeerd
Als groene organisatie, wil O’right zich houden aan de belofte om zo natuurlijk, puur en eco-friendly te zijn. We vinden het belangrijk om plantaardige ingrediënten van natuurlijke bronnen te gebruiken om zo bij te dragen aan een gezondere life-style.
O’right hanteert een strikt beleid bij de inspectie van de producten als het gaat om de gezondheid van de consumenten, het dierenwelzijn en het milieu. Om dit te waarborgen, zijn alle O’right producten Glutenvrij en zijn onze Vegan-formules uitsluitend op plantaardige basis.
Door het verbeteren van de formules blijft O’right een geweldig verzorgend resultaat geven aan huid en haar met de meest pure ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent.
Lees meer
O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs
In November ontving O’right-CEO Steven Ko de Sustainable Beauty Award 2017.

In deze internationaal erkende Award-ceremony in het Paris Mariott Hotel aan de Champs Elysées ontving O’right deze Awards in de categorieën Sustainable Packaging en Sustainability Leadership. In deze hoog gewaardeerde international Award ceremonie ontving O’right deze prijzen in een sterk concurrentieveld.
Lees meer
Droog & Statisch haar; Tips van onze vakexpert
Heb jij ook zo'n last van droog en statisch haar nu de koude, droge wintermaanden zijn aangebroken?
Lees meer
Bamboe & Plastic fles creëren een groene trend
De Chinese wijsgeleerde Confucius zei ooit: “Toen ik vijftien was, wilde ik heel graag leren.” Zoals veel vijftienjarigen in deze wereld, leert ook O’right van ervaringen. Wij doen ons uiterste best onze droom waar te maken en ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, wat zorgt voor een betere toekomst voor ons allen. Alle uitdagingen die we overwonnen hebben en die nog op ons pad komen, brengen ons alleen maar dichter bij ons doel.
Lees meer
Een baanbrekende mijlpaal in 2017; Het besparen van 1 miljoen kg aan koolstofdioxide
Het zijn groene acties die leiden tot een groene impact over de gehele wereld. Na jaren hard te werken aan een verminderde uitstoot van koolstofdioxide, is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe baanbrekende mijlpaal te bereiken!
Lees meer

Bekijk alles