• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

O’right maakt niet alleen natuurlijke haarverzorging, maar probeert ook traditionele Taiwanese rituelen en een ecologische lifestyle met elkaar te verbinden. Geïnspireerd door de natuur creëert O’right een groene lifestyle voor haar klanten. Op deze manier wil O’right haar liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens benadrukken.

Een beter milieu

O’right gelooft dat iedereen kan bijdragen aan een groenere wereld. Elke kleine stap draagt bij tot grote veranderingen in het milieu. Bij O’right richten we ons op deze overtuiging om zo onze omgeving gezonder te maken.

Lees meer

O’right ontvangt prestigieuze Sustainable Beauty Award 2017 in Parijs
In November ontving O’right-CEO Steven Ko de Sustainable Beauty Award 2017.

In deze internationaal erkende Award-ceremony in het Paris Mariott Hotel aan de Champs Elysées ontving O’right deze Awards in de categorieën Sustainable Packaging en Sustainability Leadership. In deze hoog gewaardeerde international Award ceremonie ontving O’right deze prijzen in een sterk concurrentieveld.
Lees meer
Droog & Statisch haar; Tips van onze vakexpert
Heb jij ook zo'n last van droog en statisch haar nu de koude, droge wintermaanden zijn aangebroken?
Lees meer
Uitgelicht: Groene Salon 'Identity haircare'
Gonny de Wit & Madorr Prins van Identity haircare in Nieuw Vennep vertellen over hun groene idealen. Wanneer is een salon eigenlijk 'groen'? En waarom past O'right dan zo goed in dit plaatje?
Lees meer
O'right Bamboo Hairspa
Het geheim van mooi en gezond haar
Lees meer
Internet-economie
Het verschil tussen Jack Ma, een van de rijkste mensen van de wereld, en Peter Janssen
Lees meer

Bekijk alles